Заклади харчування

Something went wrong!

Dublin Irish Pub – пивний ресторан міста Ужгород, створений за натхненням кращих пабів Ірландії і Європи.

Невимушена дружня атмосфера, смачна кухня і великий асортимент напоїв роблять паб Дублін унікальним закладом Ужгорода. У холодну зимову пору тут можна зігрітися смачним трав’яним чаєм, свіжозмеленою кавою або солодким какао. В літню пору пропонуємо насолоджуватися теплими променями сонця, потягуючи прохолодні напої на просторій і гарній терасі. У кращих традиціях європейських пабів, “Дублін” виділяється широким вибором пива. Від чеських “Jezek”, “Klaster” або “Lobkowicz”, до бельгійського нефільтрованого білого “Grimbergen Blanche”, темного “Leffe”, і, звичайно, легендарного ірландського “Guinness”. В цілому, бар цього закладу пропонує понад 20 видів розливного пива і цим заслуговує окремої уваги. Для поціновувачів вина, Dublin Irish Pub може запропонувати широкий асортимент білих і червоних вин відомих виробників Іспанії, Південної Африки, Чилі, Франції та України.

Something went wrong! Chili Pizza

На території торгового центру «Noviy Vopak» знаходиться піцерія мережі «Chili Pizza». Гостей зустрічає колоритний інтер'єр у латиноамериканському стилі. У меню представлені популярні страви мексиканської, італійської, американської та японської кухонь. Фірмові страви – роли «Філадельфія», тонка піца «Кальцоне» і «Сомбреро». З напоїв вирізняються фірмові молочні коктейлі.

Something went wrong!

Шукаєте затишне сімейне кафе в Ужгороді, де буде цікаво і дорослим, і дітям? У такому разі кафе-піцерія Олівер може подарувати вам багато гарних емоцій. Розмаїте меню, стильний інтер’єр та приємні ціни – далеко не повний перелік переваг, які забезпечує заклад своїм відвідувачам. Знайомтеся з кафе за допомогою зручного 3D-туру на нашому порталі та відвідуйте це місце, яке подарує вам чудовий відпочинок.

Something went wrong!Primo Pizza

Чому ми любимо поїсти? І не лише щось поживне, а ще й смачне і цікаве? Чому людська душа завжди прагне як традиційного, так і новинок? Мережа Primo Pizza натхненно працювала над оновленням свого меню. Саме тому, ми маємо можливість спробувати світові тренди піци та авторські розробки, відтепер у кожному закладі Primo Pizza.

  • Posted by: admin
  • Updated on: 20. 06. 2020