Готелі

1. Хостел "Сакура"

   Хостел SAKURA HOSTEL розташовується за адресою Українська 16 в Ужгороді в 6 хвилинах ходьби від центру. Поблизу знаходяться такі пам'ятки: Ужгородський замок і Ботанічний сад в Ужгороді.

    Інтернет доступний по всій території об'єкта розміщення. Для тих хто приїжджають на особистому авто є парковка. Територія доглянута і озеленена. Обладнана загальна кухня з усім необхідним для самостійного приготування їжі.

   Обслуговуючий персонал говорить словацькою мовою.

   SAKURA HOSTEL пропонує 4 номери наступних категорій: загальний номер, ліжко в гуртожитку.

   Для комфортного проживання передбачено: кондиціонер, робочий стіл, мікрохвильова піч, електричний чайник. З вікна відкривається шикарний вид на сад.

   Адреса: м. Ужгород, вул. Українська, 16

   Телефон: +380 44 392 80 32
   Сайт: https://planetofhotels.com/ukraina/uzhgorod/sakura-hostel

2. Хостел “Misto”

                   

     

   Хостел "Misto" розташований в самому центрі міста, в 900 м від Театральної площі, і в 5 хвилинах ходьби від Ужгородського замку і Підзамкового парку. Відстань до центрального ж / д вокзалу Ужгорода - 2 км.
   До послуг проживаючих десяти-, восьми-, шести- і двомісні кімнати, в яких одночасно може розмістити 40 гостей. Кожен номер хостелу "Misto" оформлений в класичному стилі, і обладнаний шафками для зберігання речей, супутниковим телебаченням, безкоштовним Wi-Fi. Кожен проживає хостелу "Misto" може скористатися загальною кухнею, кімнатою відпочинку з DVD-плеєром і телевізором з супутниковими каналами. У 5-ти хвилинах ходьби знаходиться безліч кафе, ресторани і місцеві пам'ятки архітектури.

Адреса: м.Ужгород, вул. Другетів, 77

Телефон: +380 67 430-08-43
Сайт:   http://hostel-misto.com/uk/

3. Мотель “Наутилус”

 

   

   Готель "Наутілус" розташована в мальовничому куточку України - у підніжжя Карпатських гір, в дивовижному Закарпатті. Хороша транспортна розв'язка дозволяє без труднощів доїхати в будь-яку частину міста. Свіже повітря, прекрасна панорама гір, дивовижної краси ліс - все це відкриється перед поглядом клієнтів готелю.     В готелі є 18 затишних номерів різних категорій: стандарт, напівлюкс і люкс. Кожен номер обладнаний зручними меблями, телевізором, душовою кабіною та санвузлом. У номері "напівлюкс" і "люкс" є холодильник і кондиціонер. У деяких номерах є вихід на балкон. Крім комфортних номерів в готельному комплексі "Наутілус", є також російська лазня, масажна кімната, сауна, кафе-бар.

   Адреса: Ужгород, вул. Томчанія, 6

   Номер телефона: +380 67 430-08-43
   Сайт:  www.booking.com/hotel/ua/nautilus.ru.html

4. Hostel na Pidgradskiy

   Гостям надається безкоштовний Wi-Fi і безкоштовна власна парковка на території.
   Гості можуть користуватися спільною кухнею.

    Адрес: 59, Pidgradska str., Uzhhorod, Ukraine, 88000
    Номер телефона: +380 50 3439121, +380 68 0619121
    Сайтhttp://hostel.uz.ua/index.php/en/

5. City Hostel Panorama

   «Сity Hostel PANORAMA» знаходиться в самому центрі, на перетіні ділової, культурної та історичної части міста. Розташування дає змогу нашим гостям швидко і легко дістатіся з хостелу до аеропорту, залізничного та автовокзалу, виставкових центрів, історічніх пам'яток.
   Хостел находится на четвертому поверсі (є ліфт) та містить 12 затишних номерів. Будівля цілодобово охороняється, є власна парковка, поруч є платна парковка з охороною. У гостів хостелу є можлівість розрахуватісь за проживання банківською карткою. Піднявшісь поверх вищє, можна відвідаті найвищу та найкраща ресторан - терасу Panorama міста, поласуваті смачно стравити від шеф-кухаря, випити запашну каву.
Зверніть увагу, что хостел розташованій на 4-му поверсі. Можливі деякі незручності у зв'язку з шумом дискотек, які проводять на 5-му поверсі що п'ятниці та що суботи. Адміністрація перепрошує за можіливі незручності.

   Адреса: Закарпатська обл., 88000, м.Ужгород, вул. Л.Толстого буд. 5, пов. 4.

   Телефон: +38-099-084-65-44, +38-098-271-73-54 
   Сайтhttp://cityhostel.in.ua/

6. Готель “Ужгород”

   Готель "Ужгород" - це сучасний, елегантний готель. Тільки з вікон нашого готелю Ви зможете оцінити всю красу Українських Карпат, мальовничий Ужгород та єдину в Європі найдовшу липову алею.
   Готель "Ужгород" знаходиться в самому центрі, на перетині ділової, культурної та історичної частини міста, на лівому березі річки Уж. Вдале розташування дає можливість нашим гостям швидко і легко дістатися з готелю в аеропорту, залізничного вокзалу, виставкових центрів та інших бізнес-об'єктів.
   Отримайте задоволення від комфорту, про який Ви мріяли, насолоджуйтесь витонченим інтер'єром та пориньте у нескінченне враження спокою і затишку. 128 комфортабельних номерів, оснащених усіма зручностями: ванною кімнатою, феном, кондиціонером, кабельним ТV, телефоном, міні-баром та Інтернетом.

Aдрес: 88018, Україна, Закарпатська область, м.Ужгород, пл. Б. Хмельницького, 2

Телефон: +38 050 377 6064
  Сайтwww.hoteluzhgorod.com/russian/

7. Готель “Атлант”

   Готель знаходиться в історичному центрі Ужгорода, всього в 10 хвилинах ходьби від Ужгородського замку. До послуг гостей готелю "Атлант" сауна, безкоштовний Wi-Fi і цілодобова стійка реєстрації.
  Світлі номери готелю оформлені в теплій колірній гамі в класичному стилі. Всі номери обладнані телевізором, міні-баром і окремою ванною кімнатою.
  У кафе готелю щодня подають європейський сніданок. Крім цього, в 2 хвилинах ходьби від готелю працює безліч барів і ресторанів.
  Автобусна зупинка розташована всього в 50 метрах від готелю "Атлант", на площі Корятовича.

        Телефон: +380504328929
        Адрес: м. Ужгород, вул.Корятовича, 27.
        Сайтwww.atlant-hotel.com.ua/

8. Готель “У Аниты”

 

  Всі номери мають кондиціонером, супутниковим телебаченням, а деякі - балконом. У кожному номері облаштована власна ванна кімната.
Прогулянка від готелю «У Аніти» до ужгородського замку займає 10 хвилин.
    Адрес: м.Ужгород вул. Берчені, 24
    Телефон:. +380502108526
    Сайтhttp://hotel-anita.com.ua/

9. Хостел “Эган”

   Хостел «Еган» розташований менш ніж в 5 хвилинах ходьби від греко-католицького собору. До послуг гостей бар, кафе і безкоштовний Wi-Fi. Ужгородський замок знаходиться менш ніж в 500 метрах від хостелу.
  Загальні номера для чоловіків і жінок оснащені кондиціонером і телевізором з плоским екраном і супутниковими каналами. Гості можуть користуватися загальною ванною кімнатою.

        Адрес: м. Ужгород, вул. Волошина, 38.
        Телефон: 0312 613 499
        Сайт:   http://www.booking.com/hotel/ua/egan.ru.html

 

 

 

  • Створив: admin
  • Обновлено: 06. 08. 2019